Anastasia Kvitkon kurvit pääosassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka 22-vuotias Anastasia Kvitko ilmoitti haastavansa Kim Kardashianin kohukaunotarten kisassa, koska hänellä on parempi vartalo. Kauneus on aina katsojan silmässä, mutta ainakin kurveja Kvitkolla riittää.

Viime päivinä Anastasia on julkaissut itsestään sosiaalisessa mediassa todella kurvikkaita kuvia itsestään. Niissä varsinkin kurvittaren muhkea takamus nousee väkisinkin päärooliin.

Venäläismalli Anastasia Kvitkolle sanottiin aikoinaan mallitoimistossa, että hänen tulee laihduttaa jos hän haluaa tehdä töitä mallina. Kvitko kieltäytyi eikä ole sen jälkeen katunut päätöstään. Kvitko on sittemmin muuttanut julkisuushaaveidensa perässä Los Angelesiin ja aikoo omien sanojensa mukaan syrjäyttää Kim Kardashianin täydellisellä vartalollaan. Kvitko väittää vartalonsa olevan luomu.