Täysi lasti ilotulitteita räjähti pakettiautossa – seuraus tallentui videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtuben hullu keksijä Colin Furze tunnetaan videoistaan, jotka päättyvät usein erilaisten esineiden räjähtämiseen näyttävillä tavoilla. Niin myös miehen tuorein video, jossa kokonainen pakettiauto saa kyytiä.

Furze kuljetti aikaisemmassa videossaan suurta määrää ilotulitteita pakettiauton mukana. Tämä sai monet katsojat kysymään mieheltä, eikö niin suuren räjähdemäärän kuljettaminen ole vaarallista. Furze päätti perehtyä asiaan käytännössä uudella videollaan.

Hullu keksijä lastaa pakettiauton täyteen ilotulitteita ja asettaa kuskin paikalle ihmistä esittävän nuken. Tämän jälkeen hän laittaa sytytyslangan palamaan ja juoksee suojaan. Ilotulitteiden räjähdellessä koko auto alkaa savuamaan, ja jälkikäteen ajoneuvo on kattavan peruskorjauksen tarpeessa.