Uhkarohkea hyppääjä teki sen taas – loikkasi veteen 40 metristä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet 8booth-nimellä tunnetun huimapään uhkarohkeista tempuista, joissa mies hyppii vaarallisesti veteen talojen katoilta ja parvekkeilta. Nyt hän hyppäsi veteen 40 metrisen rakennuksen katolta, eli yli kahdeksannesta kerroksesta.

Kenenkään ei koskaan tai missään olosuhteissa tule kokeilla samankaltaisia hyppyjä, mitä 8booth tekee. Mies kuvailee itseään ammattikiipeilijäksi ja extremeharrastajaksi. Nyt hyppypaikaksi valikoitui Etelä-Kaliforniassa sijaitseva Newport Beachilla sijaitseva Newportin satamarakennus.

Koska viranomaiset eivät hyväksy jättiloikkia tekevän miehen tempauksia, joutuu hän salaamaan henkilöllisyytensä. Pelkästään miehen videoiden katsominen alkaa heikottaa korkeanpaikankammoisia. Mies onnistui laskeutumaan veteen ilman, että osui rannassa olleisiin laitureihin.