Halloweenin pelottavin asu on tässä! Savuavat Samsung Galaxy Note 7 -puhelimet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Matkapuhelinten historian suurin skandaali koettiin tänä syksynä, kun Galaxy Note 7 -kännykät alkoivat räjähdellä ympäri maailmaa ja aiheuttaa siten vakavia vaaratilanteita. Halloween lähestyy jo nopeasti, ja Chris Kiley keksi käyttää Samsungin puhelimia pelotteena.

Kiley teki itselleen Halloween-asun, jossa Galaxy Note 7 -paketit on kiinnitetty rintaan teipillä kuin pommivyö konsanaan. Vaikutelman viimeistelee laatikoista nouseva savu.

Videon noustua jättihitiksi somessa julkaisi Chris vielä asun teko-ohjeet verkossa. Hänen mukaansa asun viimeistelevät varoitusteipit ympärillä sekä vieressä seisova palomieheksi pukeutunut ja palosammutinta kantava vaimo.

This Halloween I'm going as a fire hazard (OC) (plus instructions on how to make your own!)

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat