Halloweenin pelottavin asu on tässä! Savuavat Samsung Galaxy Note 7 -puhelimet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Matkapuhelinten historian suurin skandaali koettiin tänä syksynä, kun Galaxy Note 7 -kännykät alkoivat räjähdellä ympäri maailmaa ja aiheuttaa siten vakavia vaaratilanteita. Halloween lähestyy jo nopeasti, ja Chris Kiley keksi käyttää Samsungin puhelimia pelotteena.

Kiley teki itselleen Halloween-asun, jossa Galaxy Note 7 -paketit on kiinnitetty rintaan teipillä kuin pommivyö konsanaan. Vaikutelman viimeistelee laatikoista nouseva savu.

Videon noustua jättihitiksi somessa julkaisi Chris vielä asun teko-ohjeet verkossa. Hänen mukaansa asun viimeistelevät varoitusteipit ympärillä sekä vieressä seisova palomieheksi pukeutunut ja palosammutinta kantava vaimo.

This Halloween I'm going as a fire hazard (OC) (plus instructions on how to make your own!)