Uutuussovellus on kuin ruoan Tinder – ehdottaa annoksia lähialueiden ravintoloista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ruoan tilaaminen kotiin on nykyään helpompaa kuin koskaan aikaisemmin, mikä synnyttää uusia ensimmäisen maailman ongelmia. Kun valinnanvaraa on liikaa, saattaa olla vaikeaa päättää mitä haluaisi syödä.

Entrée-niminen sovellus lupaa ratkaista valinnan vaikeuteen liittyvän ongelman. Sovellusta on kuvailtu eräänlaiseksi ruoan Tinderiksi. Se ehdottaa ruoka-annoksia lähialueiden ravintoloista, ja käyttäjä voi suositun treffisovelluksen tapaan pyyhkäistä niiden kohdalla joko oikealle tai vasemmalle.

Foodbeast-sivuston mukaan Entrée oppii käyttäjän mieltymyksistä, ja alkaa ehdottamaan ajan mittaan yhä sopivampia annoksia. Sovellus on toistaiseksi käytössä vain Los Angelsissa, New Yorkkissa ja Washington D.C.:ssä. Sen on kuitenkin tarkoitus levittäytyä tulevaisuudessa myös muihin kaupunkeihin.