Uutuussovellus on kuin ruoan Tinder – ehdottaa annoksia lähialueiden ravintoloista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ruoan tilaaminen kotiin on nykyään helpompaa kuin koskaan aikaisemmin, mikä synnyttää uusia ensimmäisen maailman ongelmia. Kun valinnanvaraa on liikaa, saattaa olla vaikeaa päättää mitä haluaisi syödä.

Entrée-niminen sovellus lupaa ratkaista valinnan vaikeuteen liittyvän ongelman. Sovellusta on kuvailtu eräänlaiseksi ruoan Tinderiksi. Se ehdottaa ruoka-annoksia lähialueiden ravintoloista, ja käyttäjä voi suositun treffisovelluksen tapaan pyyhkäistä niiden kohdalla joko oikealle tai vasemmalle.

Foodbeast-sivuston mukaan Entrée oppii käyttäjän mieltymyksistä, ja alkaa ehdottamaan ajan mittaan yhä sopivampia annoksia. Sovellus on toistaiseksi käytössä vain Los Angelsissa, New Yorkkissa ja Washington D.C.:ssä. Sen on kuitenkin tarkoitus levittäytyä tulevaisuudessa myös muihin kaupunkeihin.

 

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat