Vagina joulukuuseen – tässä joulun hittikoriste?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joulukoristeiden aiheina nähdään perinteisesti joko tonttuja ja pukkeja tai enkeleiden kaltaisia hengellisiä teemoja. Mikäli joulukuusen kuitenkin haluaa koristaa maallisia iloja ja feminiiniä seksuaalisuutta juhlistavalla tavalla, voi sen oksiin asettaa roikkumaan myös vaginaalisia muotoja edustavia koristeita.

Etsy-verkkokaupassa toimiva Feltmelons myy vulva-joulukuusenkoristeita. Koristeet on tehty huovasta, ja niitä on myynnissä lukusissa eri väreissä. Tarjolla on muun muassa sinisen, violetin, vihreän ja tietenkin pinkin sävyisiä vaginakoristeita.

Iloisen jouluhengen maksimoimiseksi koristeiden klitoriksena toimii kilisevä kello. Kuusenkoristeiden suosio on ylittänyt tänä vuonna kaikki odotukset. Niitä valmistava Suzanne McAleenan onkin joutunut välillä pitämään taukoa Etsy-kauppansa pitämisestä, jotta kaikki tilaukset saataisiin toimitettua.

 

Repost from @feltmelons – I'm in such happy tired inventory-counting recovery from yesterday's Makeology-hosted Etsy Made in Canada show, it was such a well organized event ❤ Thank you to everyone who came by, to say hello and support handmade! This weekend, one year ago, was my first ever, ever craft show (hosted by a different company). Last September, I already had a few years of strong online Etsy sales under my belt, but 98% of those sales were to America, the UK, and Australia. I wasn't sure how my vagina would be received in my hometown (Back in the day it was extraordinarily well-received! Oh. Wait.). Long story short, they tanked at the Etsy show last year. It was held in a hotel banquet room, there was a distinct sort of shopper. It sucked: was it my product? The crowd? But I chugged along. Two months later, at an independent show a few of us organized in our local art gallery, the good people loved my little ornaments. Then last April, I was accepted into the Makeology Spring show, and had another great day ❤ Next up is the October three-day Everything to do with Sex show in Toronto. It's like a huge comicon, but with anal beads, gimp masks, burlesque stages, and hopefully a lot of air conditioning for those sweaty pleather-clad butt cracks ? I'm going to feel like the Church Lady, when normally I feel like the Bad Aunt :) I've digressed so much from where I was going with this, that I can't even remember what I meant to say. It might have been because I'm listing some early edition Vaginaments, and that triggered a trip down memory lane? Who knows. But look at the size and squishiness and lumpiness and bumpiness of these early day beauties ❤❤❤❤❤❤

A photo posted by Suzanne McAleenan (@suzymca) on

All vaginas, all the time. We're gonna need a bigger dining room ? #vaginament #feltmelons

A photo posted by Suzanne McAleenan (@suzymca) on