Huaweilta uusi Mate 9 -älypuhelin – akkukesto yli kaksi päivää!

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Huawei on tänään esitellyt Münchenissä uuden Huawei Mate 9 -puhelimensa. Tulokas on suunnattu erityisesti yrityskäyttäjille. Puhelimessa on SuperCharge-pikalataus, joka ansiosta puhelimen peräti 4.000 mAh akku latautuu päivän käyttöä varten jo 20 minuutissa. Täytenä akku kestää yli kaksi päivää.

– Tämän päivän business-käyttäjät olettavat, että heidän puhelimensa on nopea ja funktionaalinen. He arvostavat myös ylellistä muotoilua ja intuitiivisia ominaisuuksia. Niinpä loimme kaksi uutta laitetta, jotka edustavat tekniikka- ja ohjelmistopuolen huippua, Huawein kuluttajaliiketoimintayksikön johtaja Richard Yu kertoi.

Uutuuspuhelimessa on myös Huawei P9 -puhelimesta tuttu Leican kanssa kehitetty toisen sukupolven kaksoiskameraratkaisu. Uutuudesssa oleva Kirin 960 on maailman ensimmäinen piirisarja, joka on varustettu kahdeksanytimisillä ARM Cortex-A73/A53 -suorittimilla ja Mali G71 -grafiikkaprosessorilla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat