Huaweilta uusi Mate 9 -älypuhelin – akkukesto yli kaksi päivää!

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Huawei on tänään esitellyt Münchenissä uuden Huawei Mate 9 -puhelimensa. Tulokas on suunnattu erityisesti yrityskäyttäjille. Puhelimessa on SuperCharge-pikalataus, joka ansiosta puhelimen peräti 4.000 mAh akku latautuu päivän käyttöä varten jo 20 minuutissa. Täytenä akku kestää yli kaksi päivää.

– Tämän päivän business-käyttäjät olettavat, että heidän puhelimensa on nopea ja funktionaalinen. He arvostavat myös ylellistä muotoilua ja intuitiivisia ominaisuuksia. Niinpä loimme kaksi uutta laitetta, jotka edustavat tekniikka- ja ohjelmistopuolen huippua, Huawein kuluttajaliiketoimintayksikön johtaja Richard Yu kertoi.

Uutuuspuhelimessa on myös Huawei P9 -puhelimesta tuttu Leican kanssa kehitetty toisen sukupolven kaksoiskameraratkaisu. Uutuudesssa oleva Kirin 960 on maailman ensimmäinen piirisarja, joka on varustettu kahdeksanytimisillä ARM Cortex-A73/A53 -suorittimilla ja Mali G71 -grafiikkaprosessorilla.