Tommy Hilfiger myy 59 000 000 dollarilla luksusasuntoaan – tässä kelpaisi asua!

Koti & Asuminen Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla on rajallinen määrä sellaisia luksusasuntoja, joiden hinta on yli 50 miljoonaa dollaria. Nyt eräs niistä on tullut myyntiin, kun brändimoguli Tommy Hilfigerin ja hänen vaimonsa Dee Ocleppon asunto myydään. Luksuskoti sijaitsee New Yorkin keskuspuiston reunalla sijaitsevan pilvenpiirtäjän 18. ja 19. kerroksissa.

Edellisellä kerralla sama asunto oli vuonna 2013 myynnissä 80 miljoonalla dollarilla, mutta kauppoja ei tullut. Nyt asunto on tullut uudelleen myyntiin ja samalla hintaa on laskettu 20 miljoonalla, kun pyyntihinta on nyt 59 miljoonaa dollaria.

Kyseessä on yksi Yhdysvaltojen arvokkaimmista asunnoista. Noin 700 neliömetrin asunnosta on näkymät Keskuspuistoon ja 5. avenuelle. Kuvat kertovat parhaiten millaisella maulla asunto on sisustettu ja miten henkeäsalpaavat näkymät asunnosta on.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat