Tältä uusi Super Mario -mobiilipeli näyttää – julkaisupäivä paljastettiin

Digi Pelit Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Punahattuisesta ja prinsessaa pelastavasta putkimiehestä kertova Nintendon Super Mario -pelisarja on saamassa uuden mobiiliversion. Peli julkaistaan iOS-laitteille 15. päivä joulukuuta. Nyt pelistä on julkaistu ensimmäinen ja virallinen esittelyvideo.

Super Mario liikkuu pelissä automaattisesti eteenpäin, mikä mahdollistaa pelin yhdellä kädellä pelaamisen. Nintendon uudesta mobiilipelistä odotetaan yhtä suurta jymymenestystä kuin kesällä älypuhelimille ilmestyneestä Pokemon Go -pelistä. Super Mario Run -nimisessä pelissä on tuttuja palkintoja, maisemia ja vihollisia.

Pelissä voi rakentaa myös oman kylän tai pelata ystäviä vastaan. Super Mario Run lanseerattiin taannoin Apple 7 -puhelimen julkaisutilaisuudessa. Tällöin kerrottiin, että peli tullaan nimittäin julkaisemaan myöhemmin myös Android-laitteille.