Kanye West pääsi kotihoitoon – uusi hiustyyli yllätti fanit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vuosi 2016 ja varsinkaan sen loppupuoli eivät ole olleet helppoja Kim Kardashianille ja Kanye Westille. Ensin Kim Kardashian ryöstettiin Pariisissa aseella uhaten, minkä jälkeen hän halusi kadota julkisuudesta. Sen jälkeen Kanye West paloi henkisesti loppuun.

Kim Kardashiania seurattiin tarkasti kun hän toipui ryöstöstä, minkä jälkeen hänestä napatut ensimmäiset kuvat paljastivat miten nuutunut nainen oli. Nyt myös Kanye West on saatu kuvattua ensimmäisen kerran sen jälkeen kun hän joutui psykiatriseen hoitoon.

Kanye West on tunnettu kaljusta tyylistään, mutta nyt hän on hoidon aikana kasvattanut hiuksiaan, jotka hän on värjännyt vaaleiksi. Kanye West näyttää olevan lähes entisellään, mutta uusi erikoinen tyyli on kuitenkin tuntunut hämmentävän faneja ja saaneen heidät miettimään onko räppäri vielä täysin oma itsensä.