Sinkku, näin otat ilon irti elämästä joulunpyhinä!

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Juhlapyhät ovat perinteisesti perheiden yhteistä laatuaikaa, jolloin tavataan sukulaisia ja ystäviä iloisen tekemisen ja yhdessäolon merkeissä. Sinkuille juhlapyhät saattavat tarkoittaa epämukavia tilanteita ja yksinäisyyden tunnetta. Vapailla markkinoilla temmeltävien kannattaa ottaa juhlahumusta ilo irti.

Juhliminen ei ole koskaan pahasta, kun sille on hyvä syy. Joulun alla satelee kutsuja pikkujouluihin ja muihin illanistujaisiin. Sinkkujen kannattaa olla aktiivisia ja lähteä rohkeasti kemuihin mukaan – koskaan ei voi tietää kenet juhlissa tapaa. Joulu antaa myös takuuvarman puheenaiheen treffeille ja ensitapaamisiin. Ihmiset ovat tähän aikaan vuodesta hyvällä tuulella.

Sinkkuna olemisessa on myös se hyvä puoli, että ei tarvitse hermoilla kumppanin lahjan kanssa, saa syödä konvehteja alasti sängyssä vaikka keskellä yötä ja voi määrätä kokonaan itse minne kekkereille menee ja monelta. Omaan hyvinvointiin voi panostaa piirun verran enemmän joulun kunniaksi. Sinkut saavat hemmotella itseään luvan kanssa – kukas muukaan sen tekisi?

I'm album ? hi ???????? #singlechristmas soon ??

A photo posted by @chantalebelle on