Taiteilijan kuva hätkähdyttää – upea merenneito hukkuu muovijätteeseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Benjamin Wong on taiteilija ja valokuvaaja, jonka ottamia kuvia moni luulee usein todella raskaalla kädellä käsitellyiksi. Nyt hän on paljastanut videolla miten hänen uusin projektinsa toteutettiin monien vapaaehtoisten avulla.

Wong on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa nähdään miten hänen uusimmat merenneidosta otetut kuvat tehtiin. Hän sai lahjoituksena ihmisiltä ja kierrätyksestä muovipulloja, joiden putsaamisessa vapaaehtoiset auttoivat. Värikkäiden muovipullojen avulla mies loi valokuvaansa illuusion pulaan joutuneesta merenneidosta, joka on tuupertunut meren muovisaasteen keskelle.

Kuvat ovat todella upeita ja vaikuttavia. Benjamin Wong kertoo videollaan, että hän halusi jälleen muistuttaa ihmisiä siitä millaisia ongelmia meren saastuminen ja sinne päätyvä muovijäte ovat. Hän halusi tehdä sen niin upealla tavalla ja kuvalla, että ihmiset haluaisivat jälleen jakaa tärkeää asiaa eteenpäin.