Sotkuiset festivaalit Espanjassa – kaduilla heiteltiin kananmunia ja jauhoja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Espanjassa järjestettiin eilen 200 vuotta vanha festivaali, jonka osallistujat saavat leikkiä ruoalla. Ibin kadut täyttyivät sotilaiksi pukeutuneista ihmisistä, jotka heittelivät toisiaan kananmunilla ja jauhoilla. Festivaalikuvat ovat rentouttavaa katseltavaa.

Mikä olisi paras tapa päättää tämä kauhujen vuosi 2016 kuin ruokasotaa leikkimällä? Harva keksii tähän hätään parempaa ja rentouttavaa keinoa unohtaa maailman murheet. Espanjassa vuosittain järjestettävä Els Enfarinats -festivaali antaa luvan sotkemiseen.

Koko päivän kestävä tapahtuma kerää armeijan univormuihin pukeutuneita ihmisiä Alicantessa sijaitsevan kaupungin kaduille. Joka vuosi 28. joulukuuta juhlittava tapahtuma huipentuu jauho- ja kananmunasotaan. Perinne on osa viattomien lasten päivää.

Otro año mas Ibi es una batalla el 28 de diciembre #festesdivern #elsenfarinats #ibi2016 ⚪️⚪️⚪️⚪️

A photo posted by Jesús Rubio (@gsus_rubio) on