Harvinaisen rehellinen vuokrailmoitus Torissa: ”Vuokrataan yksiö Nekalasta…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Asuntojen ja autojen myynti- ja vuokrailmoituksissa pyritään lähes poikkeuksetta antamaan kohteesta todellista parempi kuva muun muassa siivoamalla ne putipuhtaaksi ennen kuvaamista ja värittämällä tarinaa vielä sopivasti positiivisilla adjektiiveilla. Poikkeus vahvistaa kuitenkin säännön.

Nyt luokiteltujen ilmoitusten Tori.fi-verkkopalvelussa on ilmoitus, jolla vuokrataan Tampereen Nekalassa sijaitsevaa yksiötä.

– Vuokrataan yksiö lähellä keskustaa ja yliopistoa. 30m2, 450e/kk, kakluuni + sähkölämmitys, pesukone yhtiön tiloissa, vesi kulutuksen mukaan. Vakuus 2kk:n vuokra, kotivakuutus ja luottokelpoisuus vaaditaan. Vapautuu 1.2.2017, ilmoituksessa todetaan.

Helmikuun alussa vapautuvaa asuntoa markkinoimaan on otettu ja julkaistu myös valokuvia, jotka kuitenkin poikkeavat selvästi tavanomaisista. Ne ovat nimittäin tavallista realistisempia poikamiesboksin kuvia. Kuvissa tiskipöytä notkuu tyhjistä olutpulloista, olohuone on sekaisin ja sen nurkassa lojuu levysoitin ja kasa levyjä.