Super-jäätelö tekee paluun – mutta vain näillä kahdella suosikkimaulla!

Ruoka Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime vuoden lopussa, että takavuosien huippusuosittu Super-jäätelö on tekemässä paluun Suomen markkinoille. Retrobuumin myötä monet vanhat hittituotteet ovat palanneet, mutta nyt Nestle paljasti Super-jäätelön nousseen viime vuonna kyselyssä kaikkein toivotuimmaksi jälleenlanseeraukseksi.

Nyt on selvinnyt myös hieman tarkempia tietoja hittijäätelön paluusta, sillä kaikkia neljää makua ei tulla ainakaan heti alkuun näkemään. Vähittäiskaupoille lähettämässä esitteessä nimittäin kerrotaan, että ”legenda-statuksen” saaneet Super-puikot tekevät paluun suklaan ja lakritsan makuisina. Muita makuja olivat aikoinaan muun muassa mansikka ja toffee, joita ei tällä tietoa tulla vielä näkemään.

Super-jäätelöt olivat vielä 1990-luvulla suosionsa huipulla, ja siltä ajalta ovat peräisin myös kohua aiheuttaneet televisiomainokset. Jotkut katsojista pitivät niitä liian rohkeina, seksistisinä ja jopa härskeinä. Aika näyttää millaisin mainoksin Supereita tullaan vuonna 2017 mainostamaan verkkovideoina – ja ehkä jopa televisiossa.