Tässä vasta kaula-aukko! Blac Chynan etumus kuin näyteikkuna

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesissa asuvat Kardashianit ovat tulleet lähes koko läntiselle pallonpuoliskolle tutuksi realityohjelmiensa kautta. Jokainen perheenjäsenistä esiintyy joko omassa tai sukulaisensa nimeä kantavassa realitysarjassa. Kardashianit ovat myös osanneet tuotteistaa näkyvyytensä mallikkaasti.

Eilen suvun tuoreimpiin julkkiksiin lukeutuva Rob Kardashianin vaimo Blac Chyna tuotteisti itseään näyttävästi Las Vegasissa sijaitsevalla 1Oak Nightclubilla, jossa hän emännöi illan teemajuhlia. Tuore perheenäiti asteli klubille todella näyttävällä kaula-aukolla varustetussa asussa.

Glamourmalli Blac Chyna on Rob Kardashianin kihlattu ja heidän yhteisen Dream-tyttärensä äiti. Pariskunnan elämää on kuvattu Rob & Chyna -nimisessä realityohjelmassa. Vaikka sarjaa ei vielä esitetä Suomessa, voivat Kardashian-fanit kiljaista riemusta, sillä Rob & Chyna saa pian jatkoa toisesta tuotantokaudesta.

Splash
Splash
Splash