Pukumiesten pelastaja – henkselit pitävät paidan housuissa

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pukumiesten ongelmana saattaa olla karkaileva kauluspaidan helma. Etenkin pitkäselkäiset tai pyöreämmällä vartalonmallilla varustetut miehet joutuvat usein asettelemaan paitaansa takaisin housujen sisään. Uutuuskeksintö mullistaa kaiken.

Elastinen T-Holder on slovenialaisen yrityksen kehittelemä tuote, joka toimii sukkanauhojen tavoin. Kyseessä on paidanhelmaa pitelevät henkselit, jotka asetetaan jalan ympärille. Joustavasta materiaalista valmistettu pidike takaa sen, että paita ei repeä, mutta antaa tarpeeksi periksi liikkuessa.

Paitaa pitelee kummallakin puolella kolme erillistä kiinnikkeillä varustettua henkseliä. Tuote on saanut runsaasti medianäkyvyyttä ja yksi paidanpidikettä hehkuttava taho on koostevideon laatinut Tech Insider.

https://www.facebook.com/TechInsiderUK/videos/vb.514840712056653/600083350199055/?type=3&theater