Melania Trump rohkeissa alastonkuvissa – sängyssä toisen naisen kanssa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen ensimmäinen nainen on nyt jo parin viikon ajan ollut Melania Trump, joka teki vielä 1990-luvulla malliuraa ja poseerasi muun muassa alastomana. Miehensä presidenttiyden myötä kuvat päätyivät nopeasti verkkoon, ja nyt niitä on julkaistu lisää kaikkien katsottavaksi.

Jugoslaviassa syntynyt Melania Trump nähdään kuvissa alastomana sängyssä toisen naisen kanssa. Kollega on ruotsalainen mallikaunotar Emma Ericsson.

Kuvat ovat peräisin vuonna 1995 New Yorkissa järjestetystä kuvaussessiosta, ja osa kuvista julkaistiin seuraavana vuonna ranskalaisessa Max Magazine -miestenlehdessä. Kuvat on ikuistanut valokuvaaja Jarl Ale de Basseville, joka työskenteli 1990-luvulla New Yorkissa.

Splash
Splash
Splash