Reverse-juontaja pantiin Jari-Matti Latvalan rallikyytiin metsätielle

Autot Reverse Viihdeuutiset · Stara.fi

StaraTV esittää parhaillaan Reverse-nettisarjaa, jonka ensimmäisessä jaksossa nähtiin äskettäin kuinka rallitähti Marcus Grönholm esitteli taitojaan.

Nyt tuoreessa extra-jaksossa nähdään miten toinen ohjelman juontajista, Sami Stenman, pantiin MM-sarjan rallitähti Jari-Matti Latvalan kyytiin metsätielle. Kuten arvata saattaa, on paatuneinkin automies yhtä hymyä tällaisessa kyydissä, ja se näkyi myös Samin kyydityksestä ikuistetulla videolla.

– Kokemus oli luonnollisesti aivan uskomaton. Se miten tuollaisessa vauhdissa pystyy säilyttämään auton hallinnan on jotain aivan käsittämätöntä. Näin normaalin kuskin silmin tuntuu siltä, että tuossa vauhdissa ja maastossa menettäisin auton hallinnan välittömästi, Sami Stenman kommentoi kokemustaan Staralle.

– Jokainen mutka ja suora mentiin sillä kuuluisalla ”ehkä ehkä” nuotilla, kun tuntui, että ajetaan metsään. Todellisuudessa ei oltu lähelläkään. Oudoin tunne oli kuitenkin se, että vaikka ajo oli oikeaa rallia ja kunnon menoa, niin auton sisälle se ei tuntunut yhtään. Hyppyristäkin alastulo tuntui niin pehmeältä, että sitä voisi verrata niiaamiseen. Hauska oli myös huomata miten Jari-Matti suurin piirtein kaivaa nenää tuossa vauhdissa samalla kun itselläni elämä vilisi silmissä.