Tässä kevään kuumin muotiväri – löytyykö sinulta jo?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kevään kolkutellessa ovelle ihmiset alkavat vähitellen haalimaan vaatekaappeihinsa lisää värejä ja mielimään ylleen jotakin muuta kuin mustaa, tummansinistä tai harmaata. Vuoden vaihteen jälkeen muotitalot alkavat antamaan viitteitä tulevan kevään ja kesän muotiväreistä, joissa tänä keväänä tullaan näkemään kirkasta oranssia.

Kevään muotiväreinä on aiempina vuosina ollut minttu, pastellisävyt ja kirkas pinkki. Good Housekeeping -sivuston mukaan tulevana keväänä halutuin väri on kuitenkin tomaatinpunaiseen taittava kirkas ja näyttävä oranssi sävy.

Oranssi väri tulee lisäämään iloa ja keveyttä tänä keväänä ja kesänä pukeutumiseen. Oranssi on hyvä muotiväri, sillä se sopii helposti ihmisille ihon- ja hiustenväristä riippumatta. Oranssia voi lisätä omaan pukeutumiseen korujen ja asusteiden muodossa, mutta rohkeimmat pukevat ylleen oranssin hameen, housut tai paidan.

#orangestyle #sunday #summer turning to #fall #summerlovin © 2016 ALL RIGHTS RESERVED

A post shared by Indre Kavaliauskaite (@kavaliauskaite) on

The only time we match without talking before. #mypartnerincrime #brunettesdoitbetter #orangestyle

A post shared by Camelia Diana Preduț (@cameliapredut) on

نارنجی و آبی?? ترکیب رنگ های نارنجی و آبی یکی از جذاب ترین ترکیب رنگ هاست،ترکیب خوبی که هم با تنالیته های مختلف آبی مثل آبی فیروزه ای یا آبی زنگاری عالیه و هم با تنالیته های بنفش یا حتی خاکستری..برای روزهای سرد سال این ترکیب زیبا و انرژی بخش رو از دست ندید #مجله_نارنجی #نارنجی#استایل_پاییزی#استایل_مد_زیبایی #فشن #ست_کردن_لباس #اصول_ست_كردن_لباس #استایل_زمستانی #لباس_فانتزی #ست_کردن_لباس #لباس_لاولی #استایل #استایلیش#استریت_استایل#streetstyle #orangestyle #orange #orangedress #lebas.lovely#style#stylish

A post shared by لاولی استایل? (@lovely.stylee) on

#AL #tiranacity #december #25 #2016 #christmastime #orangestyle

A post shared by ᎯℕℕᎯℐЅ ℒℐᏦᎯ (@anna_lika) on