Suomalaisfestivaali Fugefest Fuengirolassa – tähtikaarti julkistettiin

Festarit Matkailu · Stara.fi

Suomalaistapahtuma Fugefest järjetetään tänä vuonna 20. – 2. lokakuuta. Kolmatta kertaa järjestettävän festivaalin tapahtumapaikka on sama kuin aiempina vuosina, Palacio de la Paz Fuengirolassa, Espanjan Aurinkorannikolla.

Fugefest tarjoaa mittavalla esiintyjäkaartillaan kattavan annoksen suomirockin nostalgiaa. Lavalle nousevat kulta-ajan kokoonpanossaan comebackin tekevä Dingo, Remu & Hurriganes Michael Monroen kanssa ja paluun tekevä Neon2.

Iskelmäpuolen nostalgiasta taas huolehtivat Markku Aro ja Eini, joka starttaa 40 Yes Sir –kiertueensa Fugefestistä. Jari Sillanpää on ollut mukana jokaisessa Fugefestissä, ja tänäkin vuonna hän tuo paikalle jotain uutta ja jännittävää. Myös suosionsa korkeimmalla aallolla surffaavat Juha Tapio ja Lauri Tähkä nähdään Fugefestin lavalla, kuten myös iskelmäorkesteri Neljänsuora.

Fugefestin yleisö koostuu Aurinkorannikolla talvikauden viettävistä sekä Aurinkorannikolle festivaalia varten matkustavista suomalaisturisteista. Viime vuonna festivaali keräsi kahden päivän aikana yli 4.000 kävijää, joista arviolta puolet saapui Suomesta. Fugefest–viikonloppuun on varattu toistaiseksi neljä charter–lentoa, joista kaksi lähtee Helsingistä ja kaksi Tampereelta.