Kosija sai tylysti pakit – viulunsoittajan vahingonilo tallentui videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kosinta voi olla rakastavaisille yksi koko elämän upeimmista tapahtumista. Yleensä tärkeän kysymyksen esittämishetkeä suunnitellaan pitkään, mutta siitäkään huolimatta kaikki ei käy aina niin kuin kosija on voinut sen ennalta suunnitella.

Nyt YouTube-videolla nähdään melko karu tilanne, jossa polvillaan oleva kosija saa rakkaaltaan tylysti kieltävän vastauksen. Brasilialainen mies oli palkannut paikalle viulunsoittajankin tuomaan julkiselle paikalle hieman lisää romantiikkaa, mutta siitä huolimatta kosinta ei tuota haluttua lopputulosta.

Videolla nähdään miten mies polvistuu naisen eteen, mutta nainen ei edes ilahdu nähdessään miehen kosimassa. Nainen keskustelee miehen kanssa lyhyesti, kunnes hän antaa miehelle pakit ja kävelee pois. Surullisen tilanteen huvittava yksityiskohta on se, että viulunsoittaja ei pysty olemaan nauramatta huomatessaan, että tilanteesta on tulossa hyvin kiusallinen.