Lentoyhtiö lisäsi business-luokkaan parisängyt – helposti kymppikerhoon!

Lifestyle Lux Matkailu · Terhi Piiroinen

Qatarin kansallinen lentoyhtiö Qatar Airways on varustanut parhaimman matkustajaluokkansa parisängyillä ensimmäisenä kaupallisena lentoyhtiönä koko maailmassa. Parisängyllinen business-luokan paikassa on myös väliseinät yksityisyyden lisäämiseksi.

Qatar Airwaysin Qsuite -nimiset lentokoneen sviitit on varustettu istuimilla, jotka muuttuvat tarpeen vaatiessa parisängyksi. Lisäpaneelien avulla sviitistä voi tehdä privaatin makuusijan tai vaihtoehtoisesti neljän hengen pöytäseurueen. Hulppeaan lentosviittiin kuuluu asianmukaisen palvelun lisäksi Bric’sin toilettilaukku, huipputason menu ja muita luksusluokan tuotteita.

Lentokoneen matkustamossa oleva parisänky tekee kymppikerhoon pääsemisestä entistäkin helpompaa. Matkustajien ei enää tarvitse ängetä kumppaninsa kanssa ahtaaseen vessakoppiin harrastamaan sitä kauneinta. Qatar Airwaysin business-luokan esittelyvideo näyttää liian hyvältä ollaakseen totta. Sviittiin pääsee matkustamaan, mikäli takataskusta löytyy muutama tonni ylimääräistä.

Our first fully lie-flat double bed promises you and your travel companion the ultimate journey in Business Class.Our bespoke turn down service comes complete with exquisite pillows and a quilted mattress.

Publié par Qatar Airways sur jeudi 9 mars 2017