Eroon selluliitista – apu löytyy keittiön kaapista

Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Selluliitin poistamiseen on keksitty monia menetelmiä. Ihmiset ovat jo vuosia poistaneet selluliittia kuivaharjauksella, selluliittihoidoilla, kuorinnoilla, liikunnalla ja sokerittomalla ruokavaliolla. Nyt eräs ihoasiantuntija paljastaa, että paras niksi selluliitin poistamiseen löytyykin ihmisten ruokakomeroista.

Useita julkkiksia hoitanut ihoasiantuntija Nataliya Robinson kertoi Daily Mail -lehdelle, että ruokasooda ja laadukas hunaja ovat vastaus selluliitin hoitamiseen kotona. Lusikalliseen ruokasoodaa tulee sekoittaa myös lusikallinen hunajaa, minkä jälkeen seoksesta tehdään tahna. Tahnaa voi hieman jatkaa vedellä, että se ei jää liian paksuksi ja karheaksi.

Ruokasoodahunajaseosta hierotaan voimakkaasti ihon ongelma-alueille muutaman minuutin ajan. Tämän jälkeen vaikeimmille alueille kuten takareisiin voidaan levittää vielä lisää puhdasta hunajaa läpsimällä sitä ihoon siksi, että ihon pintaverenkierto vilkastuu. Robinson muistuttaa kuitenkin ihmisiä siitä, että hieromisessa ei tule olla liian kovakourainen, että pienet hiussuonet eivät vahingoitu.