Kakadu kiinni donitsin syömisestä – sai näyttävän kiukunpuuskan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit haluavat hyvin usein päästä käsiksi sellaisiin herkkuruokiin, joita ne eivät saisi syödä. Nyt videolla nähdään hauska hetki, jossa kakadu on jäänyt kiinni omistajansa donitseilla nautiskelemisesta, ja haluaisi vielä lisääkin.

Nainen on kuvannut videolle Jersey-nimistä kakaduaan, joka on käynyt syömässä pöydällä olevia donitseja. Se haluaisi niitä myös lisää, mutta nainen on kieltänyt herkun linnulta. Tästä seurasikin näyttävä kiukuttelu, jonka aikana lintu näytti selvästi naiselle mitä mieltä hän kiellosta on.

Jersey-kakadu kiukutteli omistajalle näyttävästi levittelemällä sulkiaan, heiluttelemalla siipiään ja pudistelemalla päätään. Lopuksi nainen ja Jersey kuitenkin saivat jälleen sovinnon aikaiseksi ja kakadu suostui antamaan nokallaan suukon naisen huulille.