Mies hyökkäsi juoksijan kimppuun – nainen julkaisi fitnessmittarin tallenteen

Ohhoh! · Annukka Heikkilä

Seattlessa asuva Kelly Herron -niminen nainen rakastaa juoksemista ja treenaa tällä hetkellä maratonia varten. Hän julkaisi viikko sitten Instagram-kuvakollaasin, jonka yhteydessä hän kertoi, että hänen pahimmat pelkonsa kävivät toteen eräällä juoksulenkillä.

Nainen olí pelännyt aina sitä, että hänen kimppuunsa hyökättäisiin metsässä kun hän olisi lenkkeilemässä. Nyt niin kävi naisen pysähtyessä kesken lenkin yleiseen vessaan. Vessassa oli ollut piilossa seksirikollinen, joka odotteli vessakopissa seuraavaa uhria saapuvaksi.

Nainen oli muistellut itsepuolustuskurssilta saamiaan oppeja ja taistellut viimeiseen asti lyöden ja raapien miestä vapaalla kädellään. Lopulta nainen oli saanut lukittua miehen vessaan siksi aikaa, että poliisi saapui paikalle. Herronin julkaisemasta kuvasta näkyy taistelu, jonka hänen fitnessmittarinsa oli tallentanut.

My biggest running nightmare became reality- 4 miles into my long run Sunday afternoon, I stopped to use the restroom and was assaulted by a man hiding in a stall (that is my GPS in red lines). I fought for my life screaming("Not today, M**F**er!"), clawing his face, punching back, and desperately trying to escape his grip- never giving up. I was able to lock him in the bathroom until police arrived. Thankfully I just took a self-defense class offered at my work and utilized all of it. My face is stitched, my body is bruised, but my spirit is intact. #fightingchanceseattle #ballard #runnersafety #marathontraining #womensselfdefense #myballard #fightlikeagirl #fightback #dontbeavictim #nottodaymotherfucker #youcantbreakme #instarunners #garmin #garminvivosmarthr

A post shared by Kelly Herron (@run_kiwi_run) on