Vähähiilihydraattinen perunasalaatti – korvaa peruna kukkakaalilla!

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Suomessa syödään vappuna nakkeja ja perunasalaattia. Osa ihmisistä haluaa välttää aterioissaan ylimääräisiä hiilihydraatteja. Vähähiilihydraattisessa ruokavaliossa korvataan perinteiset jauhot, pastat, riisi ja peruna vaihtoehtoisilla raaka-aineilla.

Goodful-sivusto esittelee nyt ohjeen, kuinka perunasalaattia voi tehdä ilman perunaa. Annoksesta riittää noin 6-8 henkilölle. Paista pilkottua, öljyttyä ja maustettua kukkakaalia uunissa 200 asteessa noin 25 minuutin ajan. Kaada kulhoon reilu desi kreikkalaista jogurttia, ruokalusikallinen sinappia, ruokalusikallinen hunajaa, kaksi ruokalusikallista tilliä, ruokalusikallinen oliiviöljyä, kaksi murskattua valkosipulinkynttä, ja puolikkaan sitruunan mehu. Sekoita.

Pilko kolme keitettyä kananmunaa, puolikas punasipuli ja kolme selleriä kuutioiksi. Sekoita kukkakaalin ja kastikkeen kanssa. Tarjoile salaattia esimerkiksi nakkien ja lihapullien kanssa. Koko reseptin voit katsoa tästä.

Cauliflower "Potato" Salad

Cauliflower "Potato" SaladFULL RECIPE: http://bzfd.it/2ne4Nih

Publié par Goodful sur vendredi 10 mars 2017