Nicki Minaj teki listahistoriaa – heilutti jättipeppuaan kiitokseksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

34-vuotias Nicki Minaj on amerikkalainen räppäri, joka tunnetaan monista hiteistään ja keskustelua herättävän räiskyvästä persoonastaan. Nyt Nicki Minaj on tehnyt myös historiaa sillä hän on ainut nainen jolla on ollut Billboard Hot 100 -listalla yhteensä 76 omaa hittikappaletta.

Nicki Minaj julkaisi hänen Instagram-kanavallaan videon, jonka kuvatekstissä hän ilmoitti faneilleen ilouutisen. Minaj oli rikkonut Aretha Franklinin aiemman ennätyksen ja saanut Hot 100 -listalle enemmän kappaleita kuin kukaan muu naisartisti. Räppärin mukaan tällaisen uutisen kuullessaan naisen tulee twerkata. Videolla nähdään, että pepun pyörittäminen luonnistuukin naiselta todella vaivattomasti.

Nivki Minajilla on videolla yllään lyhyt punainen nahkahame, joka keinuu puolelta toiselle naisen tanssiessa. Asun kruunaa vielä hameeseen sopivat nahkaiset rintaliivit. koristeelliset mustat saappaat ja hurjan pitkät hiuspidennykset, jotka yltävät naisen kyykätessä maahan saakka.