Näin Jennifer Lopez iski Rodriguezin: ”Koputin häntä vain olalle”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

47-vuotias laulaja Jennifer Lopez on alkanut tapailemaan baseball-tähti Alex Rodriguezia. Lopez oli the Ellen Show -keskusteluohjelmassa juttelemassa kuulumisistaan ja uudesta rakkaudestaan, mutta hänen suloiset lapsensa kuitenkin varastivat shown.

Ellen DeGeneres pyysi myös Jennifer Lopezin kaksoset Emmen ja Maxin mukaan studioon. Valloittavat yhdeksänvuotiaat lapset varastivat huomion täysin Emmen istuessa äitinsä sylissä ja Maxin piiloutuessa nojatuolien välissä olevan laatikon sisälle.

Lasten poistuttua studiosta Lopez kertoi miten hän tapasi uuden poikaystävänsä Alex Rodriguezin. Nainen oli nähnyt miehen Los Angelesissa kun Lopez oli ollut syömässä lounasta. Lopez oli juossut Rodriguezin perään ravintolasta ulos ja koputtanut miestä olalle.

Pari oli alkanut juttelemaan, minkä jälkeen he olivat sopineet viettävänsä yhdessä hieman aikaa. Yhteinen ajanvietto muuttui kuitenkin nopeasti seurustelemiseksi pariskunnan rakastuttua toisiinsa.