Kurvittaret rannalla – tämä parivaljakko ei jää bikineissä huomaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Devin Brugman on viime aikoina noteerattu usein bikinikuvissa yksin ja ystäviensä kanssa. Huippusuosittua Bikini A Day -muotiblogia kirjoittava kaunotar on nimittäin nautiskellut rantalomillaan paparazzeilta saamastaan huomiosta. Hänet nähdään usein oman bloginsa lisäksi myös yleisillä rannoilla.

Nyt Devin on kuvattu nauttimassa aurinkoisesta vapaapäivästä rannalla Miami Beachilla, jossa hänellä oli seuranaan ystävänsä Natasha Oakley. Kaksi julkkiskaunotarta ottivat aurinkoa ja kävivät välillä pulahtamassa uimaan meren vilvoittavissa aalloissa.

Devin Brugman oli taannoin kollegojensa kanssa esittelemässä bikinimallistoja Mercedes Benzin Fashion Swim Week -tapahtuman yhteydessä järjestetyssä muotinäytöksessä. Näytöksen jälkeen kaunottaret suunnistivat rannalle, jossa Brugmanin bikinien yläosa oli paljastaa hänen rintansa. Siitä saakka paparazzit ovat olleet alituisesti hänen kintereillään uimarannoilla.

Splash
Splash
Splash
Splash