Tyttö tilasi pizzan ananaksella – sai ananaksen sijaan rahaa!

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yksi alkuvuoden kuumimmista puheenaiheista on ollut se, että kuuluuko ananas täytteenä pizzan päälle vai ei. Väittely on aina jakanut ihmiset kahtia, mutta se sai kunnolla tuulta purjeisiin Islannin presidentin vitsailtua, että hän tulee kieltämään ananaksen pizzan päällä.

Nyt Twitterissä leviää hauska kuva siitä miten eräs opiskelija oli yrittänyt tilata kotiinkuljetuksena itselleen pizzaa, jonka yhtenä täytteenä on ananas. Itse pizzan paistajan mielestä ananas oli täytevaihtoehtona kuvottava, joten hän päätti olla toteuttamatta tilausta.

Kun asiakas oli saanut pizzan kotiinsa ja avannut laatikon, hän oli huomannut sen sisällä viestin, jossa luki: ”En pystynyt laittamaan tähän ananasta. Se on ällöttävää. Anteeksi”. Viestin vieressä oli ollut vielä viiden dollarin seteli asiakkaalle hyvityksenä siitä, että pizza ei ollutkaan sellainen kuin asiakas oli tilannut.