Simpsonit-ääninäyttelijä yllätti haastattelussa – tunnistatko hahmot?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Hank Azaria on ollut mukana Simpsonit-animaatiosarjassa sen koko menestyksekkään historian ajan. Häntä kuullaan sarjassa lukuisten sivuhahmojen tunnistettavina ääninä. Azaria oli taannoin vieraana Late Night With Seth Meyers -keskusteluohjelmassa.

Meyers pyysi miestä esittämään tunnetumpia hahmojaan, ja ääninäyttelijä teki työtä käskettyä. Azaria esiintyi alle minuutissa useina hahmoina. Joukossa olivat muun muassa barrinpitäjä Moe, Comic Book Guy, poliisipäällikkö Wiggum ja Duffman.

Simpsonien lisäksi Hank Azaria on ollut mukana muun muassa Futurama, Family Guy ja The Cleveland Show -animaatiosarjoissa. Ääninäyttelemisen ohella hän on esiintynyt elokuvissa ja sarjoissa, kuten Dodgeball, Godzilla, Hulluna sinuun ja Frendit.