Pikkupoika löysi isän rahakätkön – repi seteleitä 6 500 euron arvosta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kiinalainen isä oli jemmannut kotiinsa noin 6.500 euroa seteleinä. Mies oli saanut rahat velanmaksuna. Valitettavasti miehen viisivuotias poika löysi setelit ja teki niistä silppua.

Gao-niminen isä oli saapunut töistä Qingdaon kaupungissa sijaitsevaan kotiinsa, kun oli huomannut revittyjä seteleitä ympäri makuuhuonetta. Paperirahan paloja oli levitelty lattialle ja sängylle. Setelit repinyt pieni poika ei ollut ymmärtänyt tehneensä väärin, joten isä ei suuttunut hänelle.

Sen sijaan mies otti setelisilpun talteen ja vei pankkiin. Pankista sanottiin, että miehen olisi teipattava setelit kokonaisiksi, jotta pankki voisi vaihtaa ne ehjiin. Nyt kiinalaisen isän iltaharrastuksena on hieman erilaisen, mutta sitäkin arvokkaamman palapelin tekeminen, Metro-lehti uutisoi.