Nina Dobrev ei pelkää olla meikittä: ”Hymy on naisen paras asuste”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Nina Dobrev tuli suurelle yleisölle tunnetuksi Vampyyripäiväkirjat-sarjasta. Nykyään monissa elokuvissakin näytellyt nainen ihastuttaa aina joka roolissa persoonallisella kauneudellaan. Nainen käyttää aina punaisella matolla meikkiä, mutta ei pelkää kuitenkaan kulkea julkisesti täysin luonnollisena ilman meikkiä.

28-vuotias Dobrev kertoi People-lehden haastattelussa kokeilevansa innoissaan aina erilaisia meikki- ja hiustyylejä. Omissa sosiaalisen median kanavissaan nainen ei kuitenkaan pelkää näyttää itseään täysin luonnollisena ja ilman meikkiä. Dobrevin mielestä on tärkeää, että nainen oppii omaksumaan ja hyväksymään oman ulkonäkönsä myös täysin ilman minkään piirteen korostamista tai häivyttämistä.

Nina Dobrev kertoi pitävänsä kaunistautumisesta tapahtumia varten, mutta kotonaan hän haluaa aina antaa ihonsa hengittää ja olla ilman meikkiä. Sen vuoksi hänen Instagram-kanavallaan nähdäänkin paljon kuvia, joissa naisella ei ole meikkiä lainkaan. Dobrevin mukaan hymy on naisen paras asuste, jota kaunotar kantaakin aina mukanaan ja väläyttelee muille ahkerasti.