StaraTV Lofooteilla: Samsung julkisti mullistavan The Frame -television

Digi StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

StaraTV oli äskettäin paikalla, kun Samsung julkisti mullistavan The Frame -televisionsa Norjan Lofooteilla. Kyseessä on uudenlainen televisio, joka toimii digitaalisena tauluna, kun sitä ei käytetä televisiona. Samalla The Frame on myös eräänlainen kuvataiteen Spotify.

Norjan Henningsværissa sijaitsevan Kaviar Factoryn Painting or Not -taidenäyttelyssä kaksi tauluista oli Samsungin televisioita, eikä niitä juuri erottanut muista. Televisiossa on sisäänrakennettuna yli sata kuvataiteen teosta eri kategorioista, mutta kuukausimaksulla teosten määrä kasvaa lähes rajattomasti. Kuluttaja saa vaihtaa kotinsa taidenäyttelyn vaikka joka päivä.

Stara haastatteli The Frame -television julkistustilaisuudessa yhtiön edustajia, jotka kertovat millaisesta laitteesta on kyse ja miten siihen voi esimerkiksi vaihtaa kehyksiä.