StaraTV Lofooteilla: Samsung julkisti mullistavan The Frame -television

Digi Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

StaraTV oli äskettäin paikalla, kun Samsung julkisti mullistavan The Frame -televisionsa Norjan Lofooteilla. Kyseessä on uudenlainen televisio, joka toimii digitaalisena tauluna, kun sitä ei käytetä televisiona. Samalla The Frame on myös eräänlainen kuvataiteen Spotify.

Norjan Henningsværissa sijaitsevan Kaviar Factoryn Painting or Not -taidenäyttelyssä kaksi tauluista oli Samsungin televisioita, eikä niitä juuri erottanut muista. Televisiossa on sisäänrakennettuna yli sata kuvataiteen teosta eri kategorioista, mutta kuukausimaksulla teosten määrä kasvaa lähes rajattomasti. Kuluttaja saa vaihtaa kotinsa taidenäyttelyn vaikka joka päivä.

Stara haastatteli The Frame -television julkistustilaisuudessa yhtiön edustajia, jotka kertovat millaisesta laitteesta on kyse ja miten siihen voi esimerkiksi vaihtaa kehyksiä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat