Suomiräppärille faneilta tyrmäävä musiikkivideo – takapuolia ei ainakaan puutu!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen pitkän linjan räppäri Ruma on parhaillaan tekemässä nousuaan, ja hänen musiikkiaan on kuultu niin radioaalloilla kuin striimattunakin kuluneena keväänä runsaasti. Stara tapasi Ruman taannoin haastattelun merkeissä. Nyt hän on saanut iloisen yllätyksen faneiltaan.

Ruman tuorein single Wasted feat. Mariska on nimittäin saanut yllättäen uuden musiikkivideon, kun Ruman fanit päättivät panna toimeksi. Kyseessä ei olekaan ihan tavallinen video, vaan melko pitkälle menevä, rohkea ja sensuelli twerkkaustyylinen hengentuote. Näin ollen ainakin miehille siinä riittää enemmän silmänruokaa kuin monessa latinotähtien videoissa yhteensä.

Wasted ei ole Ruman ainoa kesäbiisi, sillä Ruma paljasti Staran haastattelussa tehneensä uutta musiikkia myös Jaakko ”JS16” Salovaaran kanssa. Miehen mukaan kappale on tulossa mahdollisesti jo ennen kesää, mutta tarkempaa julkaisuaikaa ei vielä ollut tiedossa.

– En hirveästi viitsi paljastaa, mutta Jaakko Salovaaran kanssa tehtiin tuollainen kipale kesälle ja tuollainen rennompi biisi.