Tosielämän vampyyripariskunta: ”Veren juominen parempaa kuin seksi”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Vampyyribuumi alkoi noin kymmenen vuotta sitten uudelleen Twilight-elokuvasarjan ja teemaan keskittyvien televisiosarjojen myötä. Teksasin Austinissa asuu pariskunta, joka kutsuu itseään tosielämän vampyyreiksi. He juovat toisensa verta.

Parikymppinen fetissimalli Lea ja hänen ennustajana työskentelevä miehensä Tim ovat intohimoinen pariskunta täynnä mystiikkaa. Lea ja Tim tapasivat muutama vuosi sitten vampyyrifestivaaleilla ja heidän suhteensa oli rakkautta ensipuraisulla. Kaksikko nauttii toistensa veren juomisesta.

Pimeyden voimista kiinnostunut pariskunta suunnittelee häitä ensi vuodelle. Rakkauden sinetti tullaan solmimaan – kuinkas muutenkaan kuin – vampyyriteemaisilla häillä. Erikoinen pari näyttää Barcroft TV:n videolla mallia, kuinka he nauttivat veren maistelemisesta. Lea kehuu olonsa energiseksi miehensä veren juomisen jälkeen.