Treffisovellus saattaa parit kasvokkain – tapaamista ei voi välttää

Digi · Terhi Piiroinen

Osa treffisovellusten käyttäjistä turhautuu osapuolten väliseen viestittelyyn. Joskus mätsillä ei ole aikomustakaan nähdä vastapuolen ehdokasta, vaan tahtoo pelkästään juttuseuraa puhelimen välityksellä. Nyt treffailijoille on avattu oma palvelunsa.

First-niminen sovellus on yksinkertainen. Sovelluksessa listataan treffiehdotuksia, joista voi valita mieluisimman. Käyttäjän kuvan lisäksi hänen kohdallaan lukee nimi, ikä, missä ja koska hän haluaa nähdä, minkälaisen tekemisen puitteissa ja mihin aikaan. Treffisovelluksessa ei vaihdeta kuulumisia tai jauheta höpönlöpöä.

Ideana on, että tutustuminen suoritetaan kasvokkain. Treffikutsun hyväksyttyä sitoutuu tapaamiseen. Treffien järjestäjä valitsee seuralaisensa. Mikäli käyttäjä ei saavu sovittuna ajankohtana treffeille, merkataan hänen poissaolevaksi ja sinkku saa estot palveluun. First-sovelluksen ideana on heittää puhelimet romukoppaan ja keskittyä uuden persoonan tapaamiseen kasvokkain.

Youtube