Kummitustaloon haetaan lastenhoitajaa – jättipalkka luvassa!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Skotlantilaisessa kartanossa asuva perhe hakee lastenhoitajaa, jolle tarjotaan jopa 57.000 euron vuosipalkkaa. Työtarjous saattaa kuulostaa houkuttelevalta, mutta siinä on mukana myös klassisia kauhutarinoita muistuttava erikoinen piirre: Asuinrakennuksessa väitetään kummittelevan.

Nelihenkisen perheen kotia kuvataan kauniiksi ja tilavaksi historialliseksi rakennukseksi. Miinuspuolena talossa on tapahtunut selittämättömiä asioita. Tällaisia ovat esimerkiksi oudot äänet, itsestään liikkuvat esineet ja särkyvät lasit.

Outojen ilmiöiden väitetään häätäneen jopa viisi lastenhoitajaa pois perheen luota. Perheen mukaan selittämättömät ilmiöt ilmenevät vain silloin, kun vanhemmat eivät ole itse paikalla. Perhe hakee kummituksia pelkäämätöntä lastenvahtia Childcare.co.uk -sivustolla.

– Olimme ihmeissämme nähdessämme ilmoituksen. Osa johtoportaastamme suhtautui siihen epäilevästi. Puhuimme kuitenkin perheen sekä entisten työntekijöiden kanssa ja ymmärsimme ilmoituksen olevan todellinen, sivuston toimitusjohtaja Richard Conway kuvaili Daily Telegraph -lehdelle.

Conwayn mukaan sivustolla on nähty aikaisemminkin erikoisia ilmoituksia, mutta tämä on niistä ehdottomasti mielenkiintoisin. Perhe vakuuttaa, ettei rakennusta piinaava kummitus ole aiheuttanut kenellekään toistaiseksi fyysistä harmia.