Presidentti nielaisi vahingossa ampiaisen suorassa lähetyksessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ei ole harvinaista, että poliitikot joutuvat suorissa lähetyksissä täysin yllättäviin tilanteisiin. Kokeneimmat poliittiset konkarit eivät kuitenkaan vähästä hämmenny, olipa sitten kyse tiukasta kysymyksestä tai jostain vielä odottamattomammasta.

Costa Rican presidentti Luis Guillermo Solis oli taannoin antamassa suoraa haastattelua maan televisiokanaville. Kesken kaiken ampiainen lensi miehen suuhun, ja presidentti päätyi vahingossa nielaisemaan sen. Mies kuitenkin suhtautui tilanteeseen hämmästyttävällä tyyneydellä.

– Söin sen! Söin ampiamisen. Puhdasta proteiinia, Solis julisti.

Aivan yhtä tyynesti ei asiaan suhtautunut presidentin taustalla ollut nainen, joka oli selvästi kauhuissaan tapahtuneen johdosta. Tilannetta kuvaava video lähti nopeasti leviämään sosiaalisessa mediassa. Se esitettiin muun muassa Jimmy Fallonin juontaman Tonight Show -keskusteluohjelman avausmonologissa.