Jennifer Lopezin asu tyrmää – alushousut tietenkin pukematta

Viihdeuutiset · Stara.fi

47-vuotias laulajatar Jennifer Lopez on yksi upeimmista julkkiskaunottarista, joiden ulkonäkö ei tunnu vastaavan tähden todellista ikää. Nainen nähdään usein näyttävissä esiintymisasuissa ja meikeissä, mutta äskettäin hän julkaisi itsestään hyvin luonnollisen videon lavan takaa.

Parhaillaan myös näyttelijänä työskentelevä Jennifer Lopez esiintyi eilen New Yorkissa ja lisäksi suuntasi samassa asussa kaupungille yhdessä miesystävänsä Alex Rodriguezin kanssa. Poikkeuksellisen näyttävä asu paljasti Lopezin pitkät ja upeat jalat, eikä asun alla ollut luonnollisestikaan lainkaan alushousuja.

Jennifer Lopez kertoi äskettäin Instagram-videollaan, että hän rentoutuu ja rauhoittuu aina yksin lavan takahuoneessa ennen esityksen alkua. Ennen jokaista konserttia rentoutuminen ja valmistautuminen myös henkisesti on naiselle tärkeää, että hän pystyy antamaan faneilleen joka esityksessä itsestään kaiken mitä hänellä on annettavanaan.

Splash
Splash
Splash
Splash