91-vuotias voimistelija hämmästytti televisiossa – juontajan ilme kertoo kaiken!

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vain harva on myöhempinä ikävuosinaan enää samassa fyysiessä kunnossa kuin nuoruudessaan. Poikkeustapauksiakin on kuitenkin olemassa, sillä toiset kykenevät vielä eläkeiän reilusti ylitettyäänkin huikeisiin liikunnallisiin suorituksiin.

91-vuotias voimistelija Johanna Quaas keräsi taannoin hämmästystä taidoillaan Little Big Shots: Forever Young -sarjassa. Kykyjenetsintäohjelmassa seurataan ihmisiä, jotka kykenevät huikeisiin suorituksiin vanhasta iästään huolimatta.

Quaas osoitti, että ihminen voi olla vielä yli 90-vuotiaanakin fyysisessä huippukunnossa. Videolla nähtävä juontaja Steve Harveyn reaktio vanhuksen suoritukseen on erittäin kuvaava. Vanhus teki vaikutuksen myös olympiavoittaja Simone Bilesiin, joka totesi toivovansa itsekin samaan vielä vanhuksena.

Johanna Quaas on entinen liikunnanopettaja, joka ei ole vanhallakaan iällä lopettanut suosikkiharrastustaan. Saksalaissyntyinen nainen on Huffpost-sivuston mukaan kilpaillut voimistelun parissa jo vuodesta 1934 lähtien.