Jimmy Kimmel keksi Beyoncen ja Jay-Z:n lapsille nimet – täydestä meni

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Beyonce ja räppäri Jay-Z saivat taannoin odotettua perheenlisäystä. 35-vuotias Beyonce synnytti 18. kesäkuuta kaksoset, jotka ovat TMZ-sivuston tietojen mukaan edelleen sairaalassa synnyttyään ennen laskettua aikaa.

Beyoncen ja Jay-Z:n lasten nimiä on yritetty arvailla jo pitkään. Aluksi niiden epäiltiin vuotaneen julkisuuteen, kun pariskunta haki tavaramerkkiä Rumi Carter ja Sir Carter -nimille. Tähdet eivät kuitenkaan itse ole vielä paljastaneet medialle heidän kaksosvauvojensa nimiä.

Hauskoja katugallupeja keksivä juontaja Jimmy Kimmel päätti juksata kadulla käveleviä ihmisiä Beyoncen ja Jay-Z:n keksityillä lasten nimillä. Haastattelija pyysi ihmisiä toivottamaan muusikkoparille onnea perheenlisäyksen johdosta, ja keksi jokaisen ihmisen kohdalla lapsille mitä naurettavimmat nimet. Näyttäisi kuitenkin siltä, että ihmiset ovat hyvin tottuneita erikoisiin julkkislasten nimiin, minkä vuoksi nimet eivät heitä juuri yllättäneet.