Mies kuvasi puuta vuoden ajan – valtavasti metsän asukkaita videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Metsän siimeksessä monilla upeilla villieläimillä on koti, mutta vain harvat pääsevät metsäkävelyillään niitä tapaamaan. Nyt valokuvaaja Bruno D’Amicis on julkaissut upean videon, jonka hän on kuvannut Italiassa Apenniinien vuoriston metsässä.

D’Amicis on laittanut kameransa kuvaamaan yhtä puuta. Mies kuvasi samaa puuta vuoden ajan, ja teki kuvatusta materiaalista 2 minuuttia ja 50 sekuntia kestävän lopputuotoksen, jossa nähdään millaista elämää puun ympärillä vuoden aikana oli. Videolla nähdään, että puu oli hyvin monien eri eläinlajien reitillä.

Videolla nähdään vuoriston metsässä vaihtuvat neljä vuodenaikaa ja monia eri eläinlajien edustajia. Puun vierestä kävelee muun muassa villisikoja, haisunäätiä, poroja, hirviä, iso susilauma, kettuja ja karhuja. Metsässä on paljon elämää, jonka näkeminen tuntuu lähes taianomaiselta.