Unohda jo ysäri – nyt tulee Finnhits-festivaali!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina Suomessa on eletty poikkeuksellisen suurta ysärimusiikin huumaa, mutta trendi on kuitenkin jo laskemaan päin. Nyt festarikansaa ryhdytään kosiskelemaan vieläkin vanhemmalla hittimateriaalilla, kun Finnhits Festival järjestetään Himoksella.

1970-1980 -luvuilla Finnhits-kokoelmalevyt olivat lähes jokaisen perhekunnan aarteita, joita kuunneltiin antaumuksella päivästä toiseen. Nyt tuon aikakauden supertähdet nousevat samalle lavalle 11. – 12. elokuuta Himos Parkissa.

Hittipotpurreissa esiintymässä ovat Leri Leskinen Orchestaran säestyksellä Paula Koivuniemi, Markku Aro, Kai Hyttinen, Matti Esko, Katri Helena, Fredi ja Lea Laven. Jokainen heistä esittää muutaman kappaleen. Lisäksi omilla keikoillaan nähdään muun muassa Paula Koivuniemi, Matti ja Teppo, Laura Voutilainen, Juha Tapio, Kaija Koo, Jari Sillanpää, Lauri Tähkä ja Virve Rosti.