Kim Kardashian rinnat paljaana illallisella – nämä kuvat täytyi sensuroida

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikkoina Yhdysvaltojen pintapiireissä on yleistynyt nopeasti trendi, jossa naiset jättävät rintaliivit pukematta ja paljastavat rintojaan jopa siinä määrin, että nännit näkyvät selvästi ohuen paidan alta. Trendin edelläkävijä Bella Hadid on nyt saanut kovan haastajan Kim Kardashianista.

Kardashian päätti nimittäin mennä rintojensa paljastelun kanssa niin pitkälle kuin mahdollista ilman, että hänellä olisi koko ylävartalo täysin paljaana. Hänet kuvattiin nimittäin nyt menossa illalliselle miehensä Kanye Westin kanssa rinnat käytännössä paljaana.

Kim Kardashianin ”paita” ei nimittäin piilottanut enää lainkaan sisältöään, vaan yhtä hyvin Kardahian olisi voinut astella ravintolaan ylävartalo täysin paljaana. Nyt julkkispiireissä odotetaan malttamattomana kuka julkkisnaisista astelee kadulla täysin yläosattomissa, sillä se on tämän kilpavarustelun seuraava askel.

Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat