Älä neuvo sinkkuystävääsi – tässä huvittava esimerkki

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen radiojuontaja Tanya Hennessy huvitti ihmisiä aiemmin kuvaamallaan videolla, jossa hän parodioi kauneusbloggaajien tekemiä meikkausvideoita. Nyt nainen on julkaissut uuden hauskan videon, jossa hän esittää tyhmiä kysymyksiä sinkkuystävälleen.

Videolla Tanya neuvoo miespuolista ystäväänsä siinä miten hän voisi löytää vierelleen hänen unelmiensa miehen. Erikoisten neuvojen tuputtamisen lisäksi Tanya tekee myös huvittavia huomioita sinkkuystävänsä elämästä. Moni on varmasti itsekin kuullut tai antanut kyseisiä neuvoja, minkä vuoksi video onkin niin osuva.

Seurustelevat ihmiset alkavat herkästi neuvomaan ystäviään, jotka eivät ole vielä löytäneet vierelleen sitä oikeaa. Kiinnostavan ihmisen löytäminen juuri oikealla hetkellä on aikamoista sattuman kauppaa, mihin yrittämisellä ei aina pystykään vaikuttamaan. Sen vuoksi sinkkukaverin tilanteen analysoiminen voi olla usein ystävän mielestä ärsyttävää ja turhaa.

Things people say to SINGLE people with Alan TsibulyaTag your single mates

Publié par Tanya Hennessy sur lundi 8 mai 2017