Lähtö peruttiin miesten 3 000 metrin juoksussa – yksi ei huomannut mitään

Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Rabatissa kisatussa IAAF Timanttiliigassa nähtiin erikoinen tilanne, kun lähtö peruttiin miesten 3 000 metrin juoksussa. Toisen laukauksen myötä noin puolet juoksijoista ymmärsi tilanteen ja keskeytti juoksemisen, mutta muutama ymmärsi asian vasta kymmenien metrien juoksun jälkeen.

Yksi juoksijoista, marokkolainen Adil Briami, ei kuitenkaan huomannut lähdön peruuntumista lainkaan, vaan jatkoi juoksemista puolen kierroksen verran. Hän juoksi rataa ympäri yksin, kunnes toimitsijat tulivat radalle viittomaan hänelle. Sen jälkeen nopea vilkaisu toiselle puolelle paljasti hänen juosseen turhaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat