Huolestuttava tutkimustulos: Aviomiehet eivät ole tyytyväisiä seksielämäänsä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Parisuhteen seksielämä tasaantuu yleensä ensihuuman jälkeen. Avioliittoon astumisen jälkeen tulisi muistaa, että rakkaus voi hyvin ainoastaan silloin, jos muistaa pitää huolta suhteesta. Vain 38 prosenttia miehistä on tyytyväisiä avioliittonsa seksielämään.

Cosmopolitan on toteuttanut kyselyn pariskuntien seksielämästä. Vastausten perusteella 62 prosenttia miehistä toivoisi enemmän seksiä parisuhteessaan. Naisista samaa tahtoisi 47 prosenttia vastaajista. Tulosten mukaan pariskuntien seksielämä lopahtaa etenkin avioliittoon astumisen jälkeen, mikäli kuherruskuukautta ei lasketa mukaan.

Seksi on yksi parisuhteen onnistumisen ja onnellisuuden kulmakivistä. Kyselyyn vastasi yhteensä 1.162 henkilöä. Vastaajat olivat 20–29-vuotiaita. Mikäli haluat piristää parisuhdettasi uudestaan, kokeile näitä vinkkejä.