Instagram-sensaatio riisui kaiken rannalla – kurvitar nakuna rantahiekalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Tyga tapaili viime kesänä sinkkuna ollessaan Instagram-sensaatio Demi Rosea, joka on nuori ja muodokas mallikaunotar. Sittemmin Tyga palasi yhteen Kylie Jennerin kanssa, mutta Demi Rose jäi julkisuuteen. Nyt hän on suunnannut kuvausmatkalle kaukaiselle saarelle.

Demi Rose kuvattiin Cap Verdessä rannalla poseeraamassa kuvaajalle ensin mustassa harsomaisessa asussa, mutta pian hän riisui yllättäen kaiken ja kävi makaamaan valkoiselle hiekkarannalle täysin alastomana.

22-vuotias Demi Rose on kovassa nousussa, sillä hänen suosionsa on kasvussa Tyga-suhteen paljastuttua. Neitokaisen Instagram-sivuilta löytyy mittava määrä poikkeuksellisen näyttäviä kuvia. Rose poseerasi taannoin esimerkiksi omassa tyttökalenterissaan. Rohkeat kuvat noteerattiin laajasti, sillä häntä seuraa jo yksin Instagramissa 3,5 miljoonaa käyttäjää.

Splash
Splash
Splash
Splash